Sun04202014

Pazartesi, 28 Şubat 2011 02:01

HAVE GOT -HAS GOT

Oy ver
(60 oy)

STARTER TEST - Have Got / Has got - Sahip Olmak - Elinde olmak

HAVE GOT / HAS GOT

Choose the best choice.


1. Danny and Terry ………… got a lot of homework to do.

A. has          B. do           C. have            D. should


2. ………. your house got a big garden?

A. Has         B. Have          C.Must           D. Does


3. They …………. got beautiful flowers in their garden.

A. are          B.has           C. have            D.was

 
4. She ………… got a lot of friends.

A. weren’t         B.hasn’t          C. isn’t           D. haven’t


5. Her father …………… got a big company.

A. does             B. have             C. must               D. Has


6. A: Have you got a headache? You look bad.
    B:…………………… . It’s terrible.
A. Yes, he has.        B. No, it hasn’t.            C. Yes, I have.            D. Yes, he have.


7. ……………. Ankara got water problem these days?

A. Does             B. Have             C. Should              D. Has


8. A:Has your cat got soft fur?
    B:…………………… . My cat has got very soft fur. I love it.
A. Yes, we has.        B. No, it hasn’t.            C. Yes,it has.            D. Yes, he have.


9. His brothers …………… got low marks in physics.

A. does             B. has            C. do               D. Have


10. The Prime Minister of Turkey …………… got a lot of responsibilities.

A. has             B. does                C. have              D. is

 

 

 


Answer Key
1.C
2.A
3.C
4.B
5.D
6.C
7.D
8.C
9.D
10.A

 

   

 

  

 

Son değişiklik Perşembe, 21 Temmuz 2011 22:23
Bu kategorideki diğerleri: « STARTERS STARTERS »

2 yorumlar

  • Yorum Bağlantısı isimsiz Çarşamba, 16 Ekim 2013 17:08 yazan isimsiz

    aynen answer key yanlış jııh kim yaptıya tembel teneke!!!

  • Yorum Bağlantısı İsimsiz Salı, 06 Kasım 2012 18:45 yazan İsimsiz

    Bence cevap anahtarı yanlış.

Yorum yapın