BEGINNER

TESTING OFFICE BEGINNER KONULARI

Conquer English
BEGINNER

PRESENT TENSE TEST / Geniş Zaman Test 1

Choose the correct answer.

 

1.He ____ it.

a. don't like

b. doesn't like

c. doesn't likes

 

2.They _____ here very often.

a. don't come

b. doesn't come

c. doesn't come

 

3.John and Mary ______ to this restaurant twice a week.

a.Come

b.Come.

c.Coming

 

4.I _____ mind at all.

a. Not

b. isn't

c. don't

 

5.It _____ sense.

a. don't make

b. doesn't makes

c. doesn't make

 

6.They ____ happy.

a. seem

b. seems

c. seeming

 

7.You _____ to do it.

a. don't have

b. doesn't has

c. doesn't have

 

8.She ____ a brother.

a. doesn't has

b. don't have

c. doesn't have

 

9.The journey _____ an hour.

a. take 

b.takes

c. taking

 

10.  I --------- it now.

a. want

b. wanting

c. wants

 

 

 

 

Answer Key

 

1.b

2.a

3.a

4.c

5.c

6.a

7.a

8.c

9.b

10.a

comments powered by Disqus
SINAVLAR