BEGINNER

TESTING OFFICE BEGINNER KONULARI

Conquer English
BEGINNER

STARTER TEST IN ENGLISH - TO BE - "OLMAK" "DURUMUNDA BULUNMAK "

THE SIMPLE PRESENT TENSE: VERB ‘TO BE’

Choose the correct answer.

1. What colour ............... your pencil ?

A. are          B. am           C. is            D.was

2. What kind of car ............... that ?

A. am          B. were           C. are            D.is

3. Maggie and Jason …………. from Australia.

A. are          B. am           C. is            D.was

4. A pair of jeans ……….. very expensive in that store.

A. am         B. is           C. are            D.were

5. There ……… a lot of students in the school yard.

A. are          B. am           C. is            D.was

6. I ……… very excited about tomorrow’s soccer game.

A. were         B. are          C. am            D.is

7. ……….. there any water in the jar?

A. Are          B. Am           C. Is            D.Was

8. My brother and I ………… students in the same school.

A. are          B. am           C. is            D.was

9. Shanon’s birthday party ………… at half past eight tonight.

A. were          B. am           C. is            D. are

10. Most of my English books ………… in my bag.

A. aren’t          B. am not          C. isn’t            D.wasn’t
 

 


 

Answer Key

1.c
2.d
3.a
4.b
5.a
6.c
7.c
8.a
9.c
10.a

comments powered by Disqus
SINAVLAR